Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Palvelumme

Haluatko lisätietoja?

  Olen kiinnostunut:

  Kylpyhuoneremontit

  Me teemme laadukkaat sauna- ja kylpyhuoneremontit vuosien kokemuksella. Voit suunnitella remontin itse tai yhteistyökumppanimme voi tehdä suunnitelman puolestasi.

  Meillä on VTT:n sertifioimat märkätila-asentajat ja vesieristykset dokumentoidaan. LVI- ja sähkötöissä käytämme vain luotettavia ja kokeneita ammattilaisia.

  Toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Palvelemme myös rakennusliikkeitä aliurakoitsijana.

  Yrityksemme sijaitsee Lahdessa. Tarjoamme sauna- ja kylpyhuoneremontteja pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

  Palvelumme

  Miksi kannattaa pyytää meiltä tarjous?

  Laadukasta rakentamista

  Haluamme olla ylpeitä työstämme ja teemme työt kerralla kuntoon.

  Paikallinen perheyritys

  Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

  Laaja verkosto osaajia

  Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita. Saat kauttamme arkkitehti-, rakennus- ja sisustussuunnittelun, maanrakennuksen sekä sähkö- ja putkityöt.

  Materiaalit ja tarvikkeet helposti

  Saat kauttamme halutessasi kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meillä on hyvät suhteet rautakauppoihin ja muihin toimittajiin. Näin voimme tarjota laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

  Ilmainen arviokäynti

  Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista rakennusprojektia suunnittelet. Meiltä saat aina ilmaisen arviokäynnin, joka ei sido sinua mihinkään.

  Haluatko lisätietoja?
  Soita 040 251 4724 / Mikko Heinonen

  x

  Pyydä lisätietoja