Puhallusvillan asennukset

Palvelumme

Haluatko lisätietoja?

  Olen kiinnostunut:

  Puhallusvillan asennukset

  H&H Rakennus ja Eristys Oy tarjoaa puhallusvillan asennukset ammattitaidolla. Palvelemme rakennusliikkeitä, yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa. Eristämme niin uudis-, saneeraus- kuin lisäeristyskohteetkin.

  Laske hinta-arvio työlle

  Hintalaskuri

  Laske arvio puhallusvillan asennuksesta

  Rakennuksen eristäminen puhallusvilllalla

  Nimensä mukaisesti puhallusvilla puhalletaan putkella suoraan rakenteisiin. Se on turvallinen ja ekologinen ratkaisu rakennuksen eristämiseen ja toimii kohteessa kuin kohteessa. Puhallusvilla soveltuu hyvin alapohjan, seinien ja yläpohjan eristämiseen. Puhallusvillalla syntyy oikein tehtynä tiivis ja saumaton eristyskerros, joka pitää rakennuksen lämpimänä.

  Oikeilla laitteilla ja ammattitaidolla puhallusvillan asentaminen tapahtuu nopeasti. Monissa kohteissa puhallusvilla on helpoin ja kustannustehokkain vaihtoehto. Usein olemassa olevia rakenteita ei tarvitse purkaa.

  Puhallusvillan asennukset helposti

  Meiltä saat tilattua helposti niin pienet kuin isommatkin puhallusvillaurakoinnit. Useimmiten asennus suoritetaan avaimet käteen -periaatteella. Me tuomme paikalle tarvittavat materiaalit ja kaluston ja vastaamme projektista alusta loppuun saakka.

  Puhallusvillan hinta asennettuna

  Puhallusvillaurakan hinta muodostuu asennettavan kuutiomäärän (m3), kohteen sijainnin, työmäärän ja asennustekniikan pohjalta. Pienemmissä urakoissa teemme yleensä kiinteähintaisen tarjouksen ja suuremmat urakat sovitaan erikseen.

  Miksi valita H&H Rakennus ja Eristys Oy?

  Selluvilla eristeenä

  Ekologinen ja hiilineutraali selluvilla valmistetaan pääosin kierrätyspaperista. Selluvilla on hengittävä eriste, joka soveltuu uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Sillä voidaan toteuttaa niin rakennusten ylä-, väli- ja alapohjien kuin ulko- ja väliseinien eristyksetkin. Selluvillaa on käytetty pitkään ja se onkin tutkittu ja turvallinen vaihtoehto. Selluvilla on erittäin käytetty puhallusvilla Suomessa.

  Selluvillalla on erinomainen lämmöneristämiskyky ja hyvät rakenteelliset palo-ominaisuudet. Puupohjaisena ja hengittävänä materiaalina selluvilla tasaa rakenteiden ja sisäilman kosteusvaihteluita.

  Selluvillaeristyksessä ei tarvitse käyttää höyrysulkumuoveja. Tämä parantaa rakennuksen sisäilmaa ja eliminoi kondensaatioveden aiheuttamia vahinkoja.

  Selluvilla on palo- ja homesuojattu eriste. Myöskään pieneläimet, kuten hiiret ja muurahaiset, eivät viihdy selluvillaeristeessä.

  Selluvillaeristys muodostaa tiiviin ja saumattoman eristekerroksen. Selluvillaa voidaan puhaltaa minkä tahansa muun eristeen päälle. Selluvillalla on lisäksi hyvä ääntä vaimentava vaikutus, joka johtuu materiaalin hiutalemaisesta rakenteesta.

  Haluatko lisätietoja?
  Soita 040 251 4724 / Mikko Heinonen

  x

  Pyydä lisätietoja