Keittöremontit

Palvelumme

Haluatko lisätietoja?

  Olen kiinnostunut:

  Keittiöremontit

  Me teemme keittiöremontit ja keittiöiden asennukset pääkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

  Voit suunnitella remontin itse tai käyttää apunasi yhteistyökumppaneidemme tarjoamia suunnittelupalveluita. Myös putki- ja sähkötyöt hoituvat osaavien kumppaneidemme toimesta. Lisäksi autamme tarvittaessa keittiökalusteiden valitsemisessa ja hankinnassa.

  Sopimuksen mukaan myös tarvittavat purkutyöt, purku- ja rakennusjätteen asianmukainen kierrätys sekä loppusiivous hoituvat meidän toimesta.

  Toteutamme keittiöremontteja ja keittiöiden asennuksia niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Palvelemme myös rakennusliikkeitä aliurakoitsijana.

  Palvelumme

  Miksi kannattaa pyytää tarjous meiltä?

  Laadukasta rakentamista

  Haluamme olla ylpeitä työstämme ja teemme työt kerralla kuntoon.

  Paikallinen perheyritys

  Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

  Laaja verkosto osaajia

  Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita. Saat kauttamme arkkitehti-, rakennus- ja sisustussuunnittelun, maanrakennuksen sekä sähkö- ja putkityöt.

  Materiaalit ja tarvikkeet helposti

  Saat kauttamme halutessasi kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Meillä on hyvät suhteet rautakauppoihin ja muihin toimittajiin. Näin voimme tarjota laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan.

  Ilmainen arviokäynti

  Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista rakennusprojektia suunnittelet. Meiltä saat aina ilmaisen arviokäynnin, joka ei sido sinua mihinkään.

  Haluatko lisätietoja?
  Soita 040 251 4724 / Mikko Heinonen

  x

  Pyydä lisätietoja